Bejelentkezési terület

 

Lízing: középvállalkozások a középpontban.

Célunk elsősorban a kis- és középvállalkozások támogatása, hiszen legtöbbször ezek a cégek azok, amelyek a gazdasági életet mozgásban tartják. Pénzügyi szolgáltatásainkat ezért az ő követelményeikhez és lehetőségeikhez szabtuk, nekik szeretnénk megbízható partnereik lenni.

 

A GRENKE kis- és középvállalkozásoknak a modern, rendszerint költségigényes IT berendezések vásárlása helyett a lízing lehetőségét nyújtja, kis beruházási érték esetében is fair feltételek mellett.

 

Vállalatunknál fókuszban a számunkra legfontosabb áll: a kapcsolat.
Kereskedőinkhez és ügyfeleinkhez fűződő egyedi kapcsolatainkban tudjuk, hogy mindig különleges partnerrel, egyedi feladatot kezelünk. Ezért teszünk nap-nap után erőfeszítéseket: felelősen és elkötelezetten, átláthatóan és fair módon, őszintén és személyesen.

 

Szolgáltatásainkat az Önök igényei és elképzelései határozzák meg. Mind a gyártótól, mind a banktól függetlenül tevékenykedünk, azért, hogy partnereinknek és vevőinknek a tervezés minden tekintetében a lehető legnagyobb szabadságot tudjuk biztosítani.

 

Lízingeljen okosan: a GRENKE keretmegállapodás

Szeretné egyszerre élvezni a biztonságos tervezhetőség és a maximális rugalmasság előnyeit? Akkor a GRENKE keretmegállapodás éppen megfelelő Önnek. Többet szeretne megtudni? Nézze meg a videót! Kattintson ide.

 

IT lízing, mint lehetőség

Az óriási verseny- és innovációs nyomás hatására sok cég az új IT eszközök vásárlásaihoz idővel különböző finanszírozási lehetőségeket vesz igénybe. A telekommunikációs berendezéstől a szerveren át a laptopig, az IT lízing egyre kedveltebbé válik. 

 

Olvasson erről többet

 

A hangsúly a személyes kapcsolattartáson

Pénzügyekről nem beszélünk bárkivel. Fontos beruházási döntéseinket sem kutyafuttában hozzuk meg. Mi a GRENKE-nél hangsúlyt fektetünk problémáinak helyszíni kezelésére, és a kellő időt is rászánjuk. Itt megtalálja személyes kapcsolattartóját:

 

Telephely áttekintés