Bejelentkezési terület

 

Kereskedői portál (GFSnet)

GRENKE ügyfélportálon

 

Legyen partner!

Tájékozódjon itt arról a sok előnyről, amelyek Önnek mint gyártónak vagy kereskedőnek a velünk folytatott együttműködésból adódnak. Olvasson erről többet

 

Mi Önért vagyunk!

További kérdései vannak ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

 

Hívjon fel +36 1 235 7041 számon

vagy használja Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

Szívesen visszahívjuk.

 

Jó okok az együttműködésre!

GRENKE-nek elsődleges célja vevőivel és partnereivel folytatott együttműködésben olyan hosszú távú és sikeres kapcsolatot építeni, amelyből minden szereplő profitál.
Ezt várhatja GRENKE-től:

° Egyszerű, gyors lebonyolítás
° Személyes gondozás helyben
° Vevőre optimalizált feltételek


A lízing egyre kedveltebb lesz. A lízing sok vállalatnál már ma is a finanszírozási stratégia stabil eleme. De milyen előnyöket nyújt a lízing?

1.) Segít a likviditást megtartani. A lízing kíméli a saját tőkét és erősíti a bonitást, mivel a nagy teljesítményű IT felszerelésnek magas ára van. A vásárlás likviditás csökkenésbe, intenzív banki tárgyalásokba vagy beszállítói hitelekbe kerülne. Összességében azt jelenti, hogy a legmodernebb technológiát használja, egyidejűleg javítja a bonitását, mérlegjellemzőit, és ezzel cége hitelképességi besorolását.

2.) Tervezési biztonságot ad. Az innovatív IT készülékek  lízingelése megéri. Az ok: csak akkor fizet, ha a technika vállalatának kifizetődik. Magas beszerzési költségek helyett, amit lassanként ismét be kell szedni, hozamokkal egyenlíti ki folyamatos díjait, amiket a készülék használata alatt és által gazdálkodott ki. Ez kezdettől kitágítja beruházási lehetőségeit. Ehhez a ’fizess a keresetből előnyhöz’ jön még a tervezési biztonság. Az állandó díjak a pénzügyi tervezésében kiszámíthatóságot jelentenek.

3.) Nagyobb beruházásokat tesz lehetővé korábbi időpontban.
Alacsony díj részletek helyettesítenek magas vételárakat. Az üzletmenet gyakran megköveteli az új technikát. Vállalata sikeréért a haladó információs technológiába kell beruháznia. A beszerzés azonban tőkelekötéssel jár, és a rövid innovációs ciklusok miatt sok készülék elavul, mielőtt kifizetődne. A megoldás a GRENKE szolgáltatás csomagja. Alacsony havi részletekkel új technikába pont akkor tud beruházni, amikor erre szükség van. Elöl marad a versenyben.