Bejelentkezési terület

 

Kereskedői portál (GFSnet)

GRENKE ügyfélportálon

 

Legyen partner!

Tájékozódjon itt arról a sok előnyről, amelyek Önnek mint gyártónak vagy kereskedőnek a velünk folytatott együttműködésból adódnak. Olvasson erről többet

 

Mi Önért vagyunk!

További kérdései vannak ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

 

Hívjon fel +36 1 235 7041 számon

vagy használja Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

Szívesen visszahívjuk.

 

Takarítástechnika lízing: Tiszta dolog.

A megnövekedett versenyre és innovációs nyomásra való tekintettel időközben sok cég finanszírozási modellekre helyezi a hangsúlyt, ha új takarító eszközöket szereznek be. A telekommunikációs berendezéstől a szerveren át a laptopig a lízing egyre kedveltebb lesz. De milyen előnyöket nyújt a pénzügyi lízing?

A vásárlással ellentétben, amelynél egy áru élettartamát rendszerint öt évre teszik, ezzel az innovációs ciklusokat le lehet rövidíteni. Egy cég új technológiákat korábban és gyorsabban be tud vezetni, és így jobban tud reagálni a piac változó követelményeire. Ezáltal nagyobb technológiai és mindenekelőtt pénzügyi rugalmasság áll elő.

A lízing további előnye, hogy tőkét nem köt le. Ebből elsősorban azok a cégek profitálnak, amelyeknek pénzügyi eszközeik egy részét szabad rendelkezésre kell fenntartani. Csökken annak a veszélye, hogy a technikát a szükségesnél hosszabban kell alkalmazni a leírási idő teljes kihasználása érdekében.

Cégünk, Európa egyik legnagyobb pénzintézettől és gyártótól független finanszírozója, költséghatékony és egyszerű pénzügyi lízing megoldást kínál minden gyártó termékeire, forint és euro alapon.

Együttműködésünk nagy előnye, hogy professzionális szolgáltatásokat tudunk ügyfeleink számára kínálni, az takarító berendezések hasonló konstrukcióihoz képest jóval kedvezőbb áron.

A szolgáltatás futamideje 24-től 60 hónapig terjedhet. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-lízingelésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében.

A lízingben használt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a lízingbevevő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó költséghatékony formában tudja azt biztosítani.