Bejelentkezési terület

 

Kereskedői portál (GFSnet)

GRENKE ügyfélportálon

 

Legyen partner!

Tájékozódjon itt arról a sok előnyről, amelyek Önnek mint gyártónak vagy kereskedőnek a velünk folytatott együttműködésból adódnak. Olvasson erről többet

 

Mi Önért vagyunk!

További kérdései vannak ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

 

Hívjon fel +36 1 235 7041 számon

vagy használja Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

Szívesen visszahívjuk.

 

Tapasztalat: a GRENKE csoport

Vállalatunk története 1978-ban kezdődött a délnémet Baden-Badenben. Wolfgang Grenke az irodakommunikáció bérletben egy még fel nem tárt piacot látott, és a vállalatot egyedi cégként alapította. Az egykori vízióból időközben vállalatcsoport nőtt ki, amelynek szolgáltatási spektruma - lízing, bank és faktorálás - az egész európai piacon keresett.

 

A lízing ma is központi üzletágunk. A kis értékű IT finanszírozásban a GRENKE piacvezető specialista. Az ok egyszerű. Tudjuk, hogy kis- és középvállalatokban, mint az Öné, a jó kapcsolat miben áll: személyi tanácsadásban és gondozásban, egyénre szabott finanszírozó és szolgáltató koncepciókban és a leegyszerűsített folyamatszervezésben, így kicsi és még kisebb szerződéseket is hatékonyan le lehet bonyolítani. Ezzel a megközelítéssel indultunk. Ez visz előre bennünket és a GRENKE csoport ezt a jövőben is így fogja folytatni. Minden területen, legyen az a lízing, bank vagy faktoring, a középvállalkozások partnereként látjuk magunkat.

 

Mi a GRENKE-től ott vagyunk, ahol szükség van ránk - egész Európában.