Bejelentkezési terület

 

Kereskedői portál (GFSnet)

GRENKE ügyfélportálon

 

Legyen partner!

Tájékozódjon itt arról a sok előnyről, amelyek Önnek mint gyártónak vagy kereskedőnek a velünk folytatott együttműködésból adódnak. Olvasson erről többet

 

Mi Önért vagyunk!

További kérdései vannak ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

 

Hívjon fel +36 1 235 7041 számon

vagy használja Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

Szívesen visszahívjuk.

 

GRENKE mint védjegy

Azoknak a vállalatoknak, amelyeknek nincsenek elképzeléseik, előbb vagy utóbb jövőjük sem lesz. Az elképzelések a legfontosabbak a versenyben, és minden erős védjegy alapját képezik. Olyan vállalatként, amelyik a piac jövőjének alakításában részt kíván venni, a GRENKE-nek vállalkozói ambíciói vannak: következetesen kihasználjuk azokat az esélyeket, amelyeket a piac jelenleg nyújt és előretekintően hozzuk létre a jövőbeni növekedés keretfeltételeit.

 

Ehhez az első lépéseket a GRENKE már sikeresen megtette: vevőorientált sokoldalú - bérlet, lízing, bank és faktorálás egy kézből - és céltudatos európai cselekvésmóddal változást hoztunk a jövő tekintetében. Ezzel teljesítjük a két központi feltételt egy erős európai piac középtávú létrehozásához.

 

Egyrészt azon az úton haladunk, hogy szegmensünkben Európa szerte egyedi piaci pozíciót foglaljunk el: meghatározó szereplők szeretnénk lenni a kis- és középvállalatok részére nyújtott pénzügyi szolgáltatások területén. Mint pénzügyi szolgáltatási specialista arra törekszünk, hogy vevőink egyéni szükségleteit és kívánságait egyre jobban megtanuljuk megérteni, hogy őket ugyanannyira hiánytalanul mint professzionális módon tudjuk kiszolgálni.

 

A kereskedőket, valamint a végfelhasználókat vállalatunkkal és szolgáltatásaival évtizedek óta szilárd értékek kötik össze. Ezek megkülönböztetnek versenytársainktól és a napi üzletben igazi előnyöket hoznak: vonzó ajánlatokat, egyszerű folyamatokat, személyes kapcsolattartást, optimalizált feltételeket és maximális közelséget nyújtunk nekik - bárhol is vannak Európában. A GRENKE csoport összeköti a szakmai tudást a sokéves szakmai tapasztalattal és rendelkezik azzal a szakismerettel, valamint forrásokkal, hogy ügyfeleit azok legteljesebb megelégedésére szolgálni tudja.

 

Ezen sikertényezők összessége - vonzó ajánlatok, meghatározott célcsoport, vezető piaci pozíció, vezető értékek - egyedivé tesz bennünket. Ezeket a jövőben kommunikációnkban hatékonyan akarjuk részvényeseink, kereskedelmi partnereink, valamint ügyfeleink előnyére használni.

 

Régiós jelenlét és a vevőhöz való közelség védjegyünk lényegének lényeges alkotórésze most és a jövőben.