Bejelentkezési terület

 

Kereskedői portál (GFSnet)

GRENKE ügyfélportálon

 

Legyen partner!

Tájékozódjon itt arról a sok előnyről, amelyek Önnek mint gyártónak vagy kereskedőnek a velünk folytatott együttműködésból adódnak. Olvasson erről többet

 

Mi Önért vagyunk!

További kérdései vannak ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

 

Hívjon fel +36 1 235 7041 számon

vagy használja Kapcsolatfelvétel lehetőséget!

Szívesen visszahívjuk.

 

Vízióból vállalat

 Wolfgang Grenke Úr 1978-ban a üzleti kommunikációs lízing területén eddig még fel nem tárt piacot ismert fel és megalapította a GRENKE egyéni céget Baden-Badenben. Ezzel sikertörténetet indított el.


Az első évben két munkatárssal 21 szakkereskedőt szolgált ki és 198 lízingszerződést kötött meg. De már akkoriban felfedezte az IT és irodafelszerelés, tehát viszonylag kis értékű eszközök lízingjében meglévő piaci potenciált.

 

1990-ben a GRENKE az első lízing vállalatok egyike volt, amelyik jogilag önálló telephelyet alapított az akkori Kelet-Berlinben. A következő hat évben további nyolc jött hozzá Németországban és - első lépésként az országhatáron kívül - Ausztriában. Svájci, francia, holland és olasz ügyfelek kiszolgálására alapított új cégeket.


1997-ben megtörtént az átnevezés részvénytársasággá és 2000 áprilisában bevezetésre került a tőzsdére. 2003 március óta a GRENKE szerepel az SDAX listán. Eközben a filozófiájához és stratégiai koncepciójához mindig hű maradt. A GRENKE AG-t továbbra is hosszútávú BBB+ besorolással, valamint rövidtávú A2 besorolással rendelkezik. Ezzel minősítésünk 2003 óta változatlan. Mindez impozánsan igazolja üzleti modellünk stabilitását és vállalati stratégiánk hosszútávú sikerét.